На соціальні видатки херсонці спрямували 3,3 мільярди гривень

За десять місяців поточного року роботодавці Херсонської області сплатили до пенсійного та соціальних фондів 3348 млн. гривень єдиного соціального внеску.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження ЄСВ збільшились на 18,3 відс. та в абсолютній сумі становлять 518 млн. гривень.

Топ - 10 найбільших відрахувань ЄСВ на соціальний захист сплатили роботодавці та підприємці Херсонщини наступних податкових інспекцій: Херсонська ДПІ - 1673 млн. грн., Каховська ДПІ - 239 млн. грн., Новокаховська ДПІ - 215 млн. грн., Білозерська ДПІ - 165 млн. грн., Олешківська ДПІ - 129 млн. грн., Генічеська ДПІ - 125 млн. грн., Голопристанська ДПІ - 124 млн. грн., Скадовська ДПІ - 94 млн .грн., Бериславська ДПІ - 92 млн. грн., та Новотороїцька ДПІ - 86 млн. грн. обов'язкового платежу.

Нагадаємо: єдиний соціальний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. За наявності у платника єдиного соціального внеску одночасно із зобов'язаннями зі сплати єдиного соціального внеску зобов'язань зі сплати податків, інших обов'язкових платежів, передбачених законом, або зобов'язань перед іншими кредиторами, зобов'язання із сплати єдиного внеску виконуються в першу чергу і мають пріоритет перед усіма іншими зобов'язаннями, крім зобов'язань з виплати заробітної плати (доходу).

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон