Херсонський бізнес сплатив 455 мільйонів гривень податку на прибуток

За десять місяців херсонські підприємства сплатили до Зведеного бюджету України 455 млн. грн. податку на прибуток. Надходження перевищили минулорічний показник майже у 1,5 рази або на 143 млн. гривень.

Про це повідомили спеціалісти управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Зокрема суб'єкти господарювання спрямували 404 млн. грн. до державного бюджету та 51 млн. грн. до бюджетів місцевих громад. Це також на 126 млн. грн. та 17 млн. грн. більше ніж торік. Окрім того, за цей період до зведеного бюджету надійшло 13 млн. грн. частини чистого прибутку господарських підприємств нашої області. З них, бюджети місцевих громад Херсонської області отримали 1,7 млн. гривень.

Платники податків нашої області активно використовують прозорі схеми ведення господарської діяльності, які направлені на стимулювання інвестиційного клімату в Україні та розвиток бізнесу – середовища на Херсонщині.

Український південь

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон