40 тисяч гривень боргу має херсонець за споживання газу

Неприємний сюрприз перед новорічними святами зробив сусідам мешканець багатоповерхівки у 4 таврійському мікрорайоні.

Керуючись своїми власними розуміннями законодавчих актів та вигаданими поняттями про споживання газу як товару, один з мешканців по вулиці Сенявіна, раніше опломбований за борг понад 17 тис грн, вирішив самовільно розпочати опалювальний сезон зірвавши пломбу та накрутивши ще 1700 м куб газу.

Створивши загрозу для сусідів через самовільне відновлення газопостачання (сусіди викликали аварійну службу через запах газу на поверсі), він, не визнавши свою провину у крадіжці газу, ще й намагався довести свою правоту дій.

З прибуттям оперативної групи поліції "аргументи" у порушника закінчилися, як і газопостачання, яке від'єднане механічним способом.

Відновити його відтепер порушник може тільки після повної сплати боргу у розмірі майже 40 тис грн та усіх витрат на проведення робіт з відключення.

Завдяки злагодженій роботі працівників АТ Херсонгаз та поліції мешканці під'їзду зустріли новорічні свята із газопостачанням.

Прес-секретар АТ "Херсонгаз"
Наталія ПЯТНИЧЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон