Фіскали Херсонщини вчили ОСББ складати річну звітність та декларувати доходи

Нещодавно, у залі засідань Херсонської міської ради фахівці Головного управління ДФС у Херсонській області,на запрошення керівництва громадського об'єднання ГО «Рух розвитку ОСББ м. Херсона», прийняли участь у проведені семінару - навчання для голів та головних бухгалтерів ОСББ, зареєстрованих у м.Херсоні.

До участі у заході були запрошені понад 60 представників неприбуткових організацій міста.

Цього разу фіскали області приділили особливу увагу роз'ясненню вимог щодо приведення статутів громадських організацій у відповідність до вимог діючого законодавства, реєстрації громадських об'єднань, включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій, а також умовам перебування в Реєстрі.

Особливо зацікавила присутніх інформація щодо формування та подання податкової звітності неприбуткових організацій, а саме: складання звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації, виправлення помилок, допущених у звітності та термінів подання звітності за підсумками діяльності у 2017 році.

Фіскали області не залишили поза увагою питання декларування доходів громадян, отриманих протягом 2017 року за надання нерухомого майна в оренду та інших доходів.

Учасники заходу отримали цікаву та корисну інформацію про можливість застосування у щоденній роботі ресурсів субсайту територіальних органів ГУ ДФС в області.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон