Більше 5 тисяч херсонців стали платниками податків

За 5 місяців цього року в Центрі обслуговування платників Херсонської ОДПІ 5299 мешканців обласного центруотримало реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Щомісяця з цією метою звертається близько однієї тисячі осіб. Зокрема, у травні реєстраційний номер отримали 1068 громадян.

Варто нагадати, аби вперше отримати реєстраційний номер - громадянин особисто (або через представника) подає до органу фіскальної служби заяву за формою № 1ДР - Облікову картку фізичної особи – платника податків та пред'являє документ, що посвідчує особу, зокрема, громадяни України – паспорт громадянина України.

Для отримання номера облікової картки неповнолітнім дітям достатньо одному із батьків за наявності свідоцтва про народження дитини та власного паспорта заповнити зазначену заяву.

Отримати реєстраційний номер облікової картки платника податків можна в будь-якій податковій інспекції. Однак слід пам'ятати: якщо у податковій інспекції за місцем реєстрації такий документ видається відразу або впродовж 5 робочих днів, то у такому разі строк може бути продовжено до 10 робочих днів.

Прес-служба Херсонської ОДПІ
ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон