На Херсонщині на 11 372 неоформлених працівників стало менше

Працівники Головного управління ДФС у Херсонській області, спільно з представниками виконавчої та місцевої влади, за вісім місяців 2016 року встановили 11 372 особи, праця яких використовувалась без належного оформлення трудових відносин та сплати податків. Внаслідок вжитих заходів до бюджету надійшло 4,5 млн.грн. та "нелегали" офіційно оформили трудові відносини.

Так як Херсонщина є аграрним краєм, то й найбільше "підпільних" робітників фахівці фіскальної служби встановили в сфері сільського господарства - 6857 осіб. Також заробітну плату в "конвертах" отримував від своїх роботодавців 2141 працівник сфери роздрібної та оптової торгівлі.

Крім того, із встановлених порушників, залучено до державної реєстрації 1 870 фізичних осіб, внаслідок чого сума сплачених податків склала 0,6 млн.гривень.

Дуже важливо, щоб громадяни усвідомили, що їх згода отримувати зарплату "в конвертах" позбавляє їх соціального захисту гарантованого державою.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон