Закордонні детективні серіали: ТОП-4

Детектив, серіал, ТОП
Закручений у тугий вузол сюжет детективних серіалів лоскоче нерви та надає тренування мозку, адже глядачі бажають першими дізнатися, хто вбивця чи як було скоєно злочин.

За допомогою провідного сервісу інтернет-телебаченя OLL.TV можна дивитися найкращі серіали детективи, але не тільки їх, а безліч серіалів різних жанрів, фільми, дитячі та спортивні програми, музикальні трансляції. Весь цей контент надається у HD якості, тож перегляд відео задовольнить кожного.

Лютер (2010-2019, Luther, виробництво – Велика Британія)

У топі кримінальних поліцейських детективов неодмінно повинні опинитися 5 сезонів пригод афроанглійського інспектора (його блискуче зіграв Ідріс Ельба). «Лютер» гармонійно поєднує харизму персонажу, нетривіальні історії та спільний життевий простір, тож, наприклад, у п’ятомі сезоні можна знов зустрітися з персонажем з першого. Серій у «Лютері» дуже мало – всього 20, тож рекомендується приділити йому увагу.

Башта-привид (2018, The Looming Tower, виробництво - США)
Якщо мова йде про політичний детектив, то «Башта-привід» - це насправді еталон жанру. У серіалі розповідається про події 11 вересня, виявляється, трагедії можливо було запобігти, якщо ФБР та ЦРУ співпрацювали би та не мірялись значимістю.

У серіалі є два вектори. Перший – це розслідування, яке проводиться вже після знищення башт-близнюків ВТЦ, а другий – це розслідування ФБР щодо вимог Бен Ладена, яке відбулося ще до 11 вересня.

Персонажі – це «родзинка» серіалу, бо голова відділу ФБР (Джефф Деніелс) та його оперативник (Тахар Рахім) зіграні так, що глядачі переконані їх правдивістю, досконалим вкоріненням в сюжет.

Капкан (2015, Ófærð, виробництво - Ісландія)

Рибалки знаходять труп и єдине місце, звідки він міг з’явитися, це лайнер з Данії. Ведеться розслідування, лайнер ізольовано, а поліція проводить допит пасажирів. Виявлено багато «скелетів у шафах», але у ісландців також є свої секрети.

«Капкан» - це психологічний детектив, події розвиваються у обмеженому просторі, бо на острові починається сніговий шторм і ніхто не може втекти.

Холістичне агентство Дірка Джентлі (2016-2017, Dirk Gently's Holistic Detective Agency, виробництво - Велика Британія)

Карколомна детективна комедія розповідає про пригоді невдахи Тодда (у виконанні Елайджи Вуда), він змушений працювати над розкриттям злочинів, які, на перший погляд, здаються неможливими.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон