Тури в Хургаду - основні переваги

тур, Хургада, переваги
Єгипет давно б'є рекорди по відвідуваності туристами з усього світу. Не тільки жителі північних країн прагнуть зануритися в теплі води Червоного моря, але і жителі півдня. Адже недарма єгипетські простори вважаються туристичною меккою, там багато цікавих і гарних місць, різноманітність харчування, наявність розваг для людей будь-якого віку, унікальні історичні пам'ятки. Вибрати відповідний тур можливо на сайті агентства https://www.putevka.ua/tours/egypt та ознайомитися з умовами.

Навіщо їхати в Хургаду?

Давно це місто приваблює туристів. Прославилося воно завдяки різноманітному і красивому підводному світі. За кілька десятиліть, непримітне рибальське село переросла в потужний туристичний центр. Головним чином в Хургаду їдуть подивитися на такі відомі об'єкти:
  • Острови Гифтун - відвідують їх любителі підводного плавання. Якщо немає бажання займатися дайвінгом, можна просто помилуватися на коралові рифи, поплавати в прозорих водах, поніжитися на чистих піщаних пляжах.
  • Хургада Маріна - набережна міста Хургади, яка популярна завдяки вдалому дизайну, розташуванню цілої мережі ресторанів, барів, кафе. Прогулянки під нічним небом Єгипту ще нікого не залишили байдужим. До речі, вибрати відповідний готель можливо на сайті турагентства https://www.putevka.ua/tours/egypt/khurgada, а також забронювати місця.
  • Протока Губаль - відома тим, що на його дні спочиває безліч кораблів. Коралові рифи, що мешкають в даній протоці, створюють відчутну перешкоду для вільного пересування суден. Тепер можна пірнати з аквалангом і відвідувати застиглі назавжди кораблі з різних епох.
  • Підводний човен - для тих, хто не любить підводного полювання до затонулого корабля і красивих мешканців морського дна, існує альтернатива у вигляді підводного човна "Синдбад", яка доставить на глибину 22 метри, і дозволить милуватися жителями моря в комфортних умовах.
Крім підводних красот, існує можливість познайомитися з місцевими жителями - бедуїнами і покуштувати з ними національні страви.

Переваги відпочинку

Серед плюсів відвідування Хургади, туристи відзначають:
  • наявність аеропорту в центрі міста,
  • зручне транспортне сполучення і служба таксі,
  • чітка інфраструктура,
  • наявність спеціальних зон для туристів з різними запитами,
  • величезна кількість місцевих пам'яток, які вражають оригінальністю,
  • великий вибір розваг.
Хургада - відмінна альтернатива для тих, хто вже побував в інших містах Єгипту. Вона по-своєму унікальна. Знайдеться заняття на будь-який смак і гаманець. Багато комфортабельних готелів, ресторанів, тематичних аквапарків, торгових центрів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон