Які бувають випрямлячі для волосся

випрямлячі, волосся, вибір
Призначення приладу

Випрямляч для волосся — це прилад, необхідний при багатьох укладаннях: він дозволяє тимчасово змінити структуру волосся і, відповідно, досягти результату, якого без нього домогтися складно.

В інтернет-магазині foxtrot.com.ua представлено різноманітні прилади для укладки волосся.

На що потрібно звертати увагу?

Матеріал покриття пластин

Керамічне покриття, на відміну від металевого, більш рівномірно розподіляє ступінь нагріву пластин по всій їх поверхні, тому окремі ділянки волосся не перегріваються. До того ж це дуже гладкий та довговічний за своєю природою матеріал. Випрямлячі з металевими пластинами зазвичай дешевші, але вони утворюють на волоссі точки перегріву, тобто просто спалюють волосся. Так з’являються посічені кінці та заломи.

Інші варіанти, які можуть зустрітися:
  • турмалін;
  • тефлон;
  • кераміка.
Остання найбільш поширена серед якісних приладів для домашнього використання.

Ще одна опція — титанове або діамантове напилення на керамічному покритті. Обидва різними способами сприяють ще більш гладкому ковзанню пластин по волоссю і наданню їм додаткового блиску. Крім того, напилення дозволяє уникнути липкості від косметичних засобів на волоссі.

Одна з останніх розробок — керамічні пластини, що містять різні інгредієнти. Такий стайлер буде не тільки випрямляти, а й піклуватися про волосся!

Якість покриття пластин

Чим більш гладкі пластини, тим краще досягається результат, тому що:
  • випрямляч ковзає по волоссю легше, спричиняючи таким чином менше механічних пошкоджень волосся;
  • випрямляч ковзає по волоссю швидше, в результаті чого прямий контакт волосся з гарячою поверхнею пластин коротший за часом.
Форма пластин

Тут потрібно визначитися, які пластини вам потрібні: вузькі або широкі? Широкі дозволяють обробляти більше волосся за раз, ними легше укладати довге та густе волосся. Вузькі підходять для будь-якого волосся і дозволяють не тільки випрямляти волосся, але і швидко формувати локони. Коли пластини неширокі, ними легше фіксувати волосся — тоді їх можна буде обернути навколо випрямляча для створення хвилі. Часто вони мають ребристу боковину для кращої фіксації локона або округлий зовнішній бік щипців, щоб було зручно накручувати пасма. Хоча найкраще для локонів використовувати спеціальні стайлери.

Наявність функції іонізації у випрямляча

Якщо позбавити волосся статичної електрики, то це сприятиме блиску та гладкості волосся. Спеціальне покриття пластин при нагріванні вивільняє потік іонів — вони огортають волоски та нормалізують статичну електрику, що пом’якшує волосся і надає йому додаткового блиску.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон