Жіночі сумки: особливості та як вибрати

жіноча сумка, вибір
Жіноча сумка завжди відігравала важливу роль в гардеробі будь-якої дівчини. Цей аксесуар можна носити практично скрізь: на роботу або навчання, світські заходи, прогулянку або вечірню пробіжку. Купити жіночу сумку можна в магазині ARGO, тут завжди надається широкий асортимент не дорогих, повсякденних і красивих моделей. Перед тим як купувати довгоочікувану сумку, визначитеся з розміром, стилем, забарвленням.

Різновиди жіночих сумок

Вже нікого не дивує різноманітність сучасних сумок. Світові дизайнери та стилісти щороку представляють оригінальні та універсальні моделі. Кожна дівчина без проблем може підібрати слушний варіант для себе, нові колекції порадують навіть найвибагливіших модниць.

Українські магазини пропонують різні моделі, це клатчі, сумки - відро, торби, кисети, сумки - мішки, месенджер. Базова класифікація жіночих сумок базується на таких характеристиках, як розмір, мета призначення, забарвлення, матеріал.

Переваги жіночих сумок

Виробники все частіше шиють жіночі сумки зі штучної шкіри. Багато експертів не рекомендують купувати козам, але це несправедливо. Штучна шкіра має безліч незаперечних переваг:
  • стійкість до підвищеної вологості – не потрібно хвилюватися за зовнішній вигляд улюбленого виробу, навіть якщо ваша сумка намокла, матеріал не зіпсується;
  • різні кольори й відтінки, модниці можуть підбирати моделі під будь-який образ;
  • практичність в догляді – щоб штучна сумка була як нова, досить витерти її вологою серветкою.
Крім перерахованих вище плюсів необхідно відзначити, стійкість сумок до високих температур, вони не пахнуть і не тріскаються. Сумка зі шкірозамінника стане відмінним повсякденним аксесуаром при створенні образу.

Як вибрати жіночу сумку

При виборі сумки враховуйте свій стиль і спосіб життя. Наприклад, для доповнення повсякденного ділового образу підійде прямокутна або сувора модель, для прогулянок або походів по магазинах сумочка на ремінці або через плече. Звертайте увагу на наступні критерії:
  • первинна мета сумки, визначитеся з тим, для чого вона вам потрібна: для роботи, прогулянки, подорожей, урочистий захід;
  • матеріал, він впливає на довговічність і зносостійкість сумки;
  • колірна гамма, тут враховуються побажання власника;
  • фігура – для тендітних дівчат підійдуть моделі типу шопер, для дам з круглими формами великі сумки які носяться на плечі або в руках.
Підбирайте ідеальний варіант для себе і створюйте круті образи.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон