Книги англійською мовою для дітей - це задоволення та користь

книги, англійська мова, діти
Починаючи вчити англійську мову, дитина читає короткі речення, пробує перекладати тексти, уривки з творів. Згодом вона захоплюється вивченням англійської мови більше і прагне бути справжнім білінгвом. Книги англійською для дітей на Book24.ua — це найкращий спосіб оволодіти іноземною мовою.

Казки, Гаррі Поттер, Пеппі Довгапанчоха, Аліса в країні чудес — улюблені герої стануть ще більше зрозумілими, якщо читати історії про них в оригіналі. Проте це не єдиний плюс такого роду заняття.

Покращення навичок писання

Як відомо, молоде покоління пише набагато більше, ніж розмовляє. Діти та підлітки пишуть:
  • у месенджерах;
  • соціальних мережах;
  • чатах;
  • форумах.
Деякі слова англійською мовою потрібно просто запам’ятати і тримати в голові, як вони пишуться. Якщо діти читатимуть більше книжок англійською мовою, то візуально образи незрозумілих слів відкладатимуться в пам’яті.

Збільшення словникового запасу

Цей факт вже давно відомий і здається очевидний. Чим більше дитина читає книг англійською мовою, тим більше слів запам’ятовує, звертає увагу на щось нове або невідоме. Адже завжди хочеться вловити суть, а для цього потрібно зрозуміти слова, які зустрічаються в тексті. А такі слова краще виписувати і час від часу повторювати, щоб надійно засвоїти. І тут нашому молодому поколінню пощастило: воно може вести словнички онлайн або позначати слова прямо в застосунку для читання книг.

Розширення кругозору

У ХХІ столітті читати книги англійською мовою просто. Адже існує величезна кількість їх форматів:
  • електронні;
  • паперові;
  • в гаджеті;
  • на комп’ютері.
Загалом вони завжди під рукою. Головне, що дитячих книг зараз публікують дуже багато і на різні теми. До того ж ваша дитина може спілкуватися і обговорювати улюблені книги з іншими однолітками. Не варто також забувати про блоги, публікації на форумах, ігри та ін., що оприлюднюються англійською і допомагають дитині завжди бути причетною до світових трендів.

Важливість мотивації

Дитина може сама не усвідомлювати, що зростає білінгвом. Якщо вона читає книги англійською, а мама каже: «Мій син (дочка) такий молодець, читає книги англійською в оригіналі, пишаюся!», — це підвищує самооцінку і мотивує займатися далі, читати більше.

Важливо, щоб в книзі дитина знаходила нові для себе слова і словосполучення. Якщо вона розуміє всі слова, значить цей твір вже занадто простий для неї і пора братися за щось складніше. Головне, щоб книги англійською мовою для дитини були зрозумілими приблизно в такому співвідношенні: 70% знайомого контексту і 30% нової лексики, яку вона здатна вивчити.

ОСТАННІ НОВИНИ

ЖИТТЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон