Збій на Android

збій, Android, viber
Користувачі Android-смартфонів почали скаржитися на збої в роботі деяких додатків - проблема поки не наймасштабніша, але в Google її визнали і вже працюють над вирішенням. Про це пише The Verge

У користувачів виникають проблеми з роботою додатків на Android-девайсах незалежно від їх виробника або версії ОС.

Додатки - в Android Authority, наприклад, пишуть про проблеми з Viber, Gmail, Google, пошті Yahoo Mail - можуть «вилітати», тобто закриватися без причин. Це стосується додатків, для роботи з якими потрібно постійне підключення до інтернету.

В Google знають про ситуацію - труднощі полягають в оновленні додатку-компонента WebView в системі, яке і призводить до збоїв. Над виправленням помилки вже працюють, але якщо вам терміново потрібно рішення вже зараз, то дотримуйтесь інструкції:

УКР:
«Налаштування» → «Додатки» → в меню з трьома крапками включити відображення системних додатків → в пошуку знайти Android System WebView → натиснути «Видалити оновлення»


РУС:
«Настройки» → «Приложения» → в меню с тремя точками включить отображения системных приложений → в поиске найти Android System WebView → нажать «Удалить обновления»



В'ячеслав КИСЕЛЕВИЧ

ОСТАННІ НОВИНИ

ЖИТТЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон