Який пилосос Samsung вибрати

пилосос, Samsung, якість, комфорт
Чому саме Samsung

Сучасний багатофункціональний пилосос Samsung — це перевірена якість, швидкість та комфорт. Компанія Samsung — один з провідних виробників електронного обладнання, яка має свої торговельні підрозділи по всьому світу. Пристрої цієї відомої марки в більшості випадків виявляються незамінними під час повсякденного прибирання, тим самим полегшуючи догляд за вашою квартирою, який може стати набагато простішим і приємнішим.

В інтернет-магазині comfy.ua, де представлено найкращі пилососи в Україні, ви можете ознайомитися з каталогом продукції та вислухати поради щодо вибору пристрою, який би відповідав усім вашим вимогам.

Різноманітність моделей

Вважається, що пилососи Samsung перетворюють прибирання з нелюбого обов’язку в задоволення, якого ви будете очікувати з нетерпінням. Як виявляється, в цьому є багато правди. Вибираючи відповідний пристрій, потрібно пам’ятати, що на ринку існує кілька типів пилососів Samsung, які відрізняються функціональністю, а іноді і комфортом використання.

Пилососи Samsung з мішком та без мішка

Ви можете вибирати серед моделей з мішком та без мішка, а також з фільтром для води. Вироби з мішком, як випливає з назви, всмоктують всі домішки в спеціальний мішок, розміщений всередині їх корпусу. Якщо мішок заповнений, замініть його на новий, і тоді ви можете повернутися до пилососування. Перевагою цього рішення, безумовно, є низька ціна та простота використання. Однак такий пилосос може не влаштовувати алергіків, оскільки пристрої з мішками менш придатні для боротьби з пилом та алергенами і не фільтрують їх так ефективно, як, наприклад, водяні пилососи.

Моделі без мішка є більш сучасними, але трохи дорожчими. Всмоктаний бруд у цьому випадку надходить у спеціальний контейнер. Коли він наповниться, просто випорожніть його вміст прямо в смітник. Для багатьох це набагато зручніший спосіб пилососити, але він також має свої недоліки. Після спорожнення контейнер часто вимагає більш ретельного очищення, наприклад вологою ганчіркою.

Пилососи Samsung з водяним фільтром

Цікавою альтернативою може стати пилосос з водяним фільтром, в якому всмоктаний бруд переміщається до водопровідної трубки. Бруд відділяється від повітря, а фільтр ефективно затримує навіть дрібні частинки. Чисте повітря, у свою чергу, зволожується і випускається назад у приміщення. З цієї причини даний пристрій можна вважати одним з найбільш технологічних пилососів Samsung на даний час, особливо для алергіків.

Найкращі пилососи Samsung 2020 року
  • Samsung VC06H70F0H;
  • Samsung VS60K6050KW/GE;
  • Samsung Powerbot VR20K9000UB.

ОСТАННІ НОВИНИ

ЖИТТЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон