Жіночі золоті ланцюжки - можливість виділити свій стиль

ланцюжки, золото, вибір
Жіночий золотий ланцюжок - відмінна ідея для подарунка. Це універсальне прикраса. Вона додає стилю повсякденному вбранню і підкреслює елегантність вечірнього лука.

В Україні купити золотий ланцюжок за доступною ціною пропонує інтернет-магазин Gold.ua. Даний вид ювелірних виробів представлений в асортименті в каталозі інтернет-магазину https://gold.ua/products/zolotye-zhenskie-cepi. Зробити правильний вибір допоможуть знання про існуючі варіації золотих жіночих ланцюжках.

Варіанти плетіння жіночих золотих ланцюжків на шию

Вибирають золоті ланцюги за кількома ключовими параметрами: проба золота, довжина, товщина і тип плетіння. Ланцюжок під кулон або хрестик може бути тонким, акцент в такому комплекті йде на прикрасу. Щоб виріб став самодостатнім стильним елементом образу, при виборі зробіть акцент на вигляд плетіння.

До класичних видів плетіння відносять: "Бісмарк", "Якірне" і "панцирні". Але за час існування класика змінилася і знайшла нові варіації.

Модні види плетіння:
  1. "Бісмарк" - фіксація ланок виконується в різних напрямках. Плетіння може включати кілька шарів - від 2 до 4. Модні варіації візерунка:
  2. "Королівське" - плетіння відрізняється витіюватістю, що додає аристократичності і вишуканості виробу;
  3. "Арабське" - візерунок нагадує в'язь арабських літер;
  4. "Плоске" - ланки в плетінні розташовуються по спіралі і мають характерний подвійний завиток;
  5. "Італійке" - складний візерунок, створюється ефект ажурности. Це надає особливого блиску прикраси під час руху. Плетіння виглядає жіночно і витончено, незважаючи на свою об'ємність.
  6. "Якірне" - класичний варіант відрізняється простотою, ланки фіксуються аналогічно якірним. Сьогодні ювеліри пропонують удосконалені варіації цього плетіння:
  7. "Подвійний якір" - подвійні кільця ланок надає плетіння обсяг;
  8. "Ролло" - якщо в класиці ланки овальні, то в цій варіації вони мають округлу форму;
  9. "Панцирне" - з'єднання ланок виконується в одній площині, їх гладка поверхня створює ефект цілісності ланцюжка. Плетіння візуально нагадує фрагмент кольчуги. Модні варіанти:
  10. "Нонна" - ланки з двох сторін піддається алмазної огранювання. Ця техніка надає виробу сяючий блиск;
  11. "Фігаро" - ланки в ланцюжку мають різний розмір і форму;
  12. "Візантійське" - плетіння відрізняється масивністю і витонченістю одночасно. Ланки однакової форми і розміру переплітаються фантазійним способом. Виріб набуває величний вигляд;
  13. "Сінгапур" - ланки створюють ажурний візерунок, що робить прикрасу жіночним і ніжним;
  14. "Снейк" - ланки прилягають щільно один до одного і утворюють золотий шнур (змійку);
  15. "Лав" - тонкі ланки за формою нагадують серця, що робить прикрасу оригінальною, ніжною і витонченою.

Модні тенденції в носінні золотих ланцюжків. Як зробити свій образ досконалим

Актуальна тенденція - багатошаровість. Поєднуйте від 2 до 5 різних моделей ланцюжків в стилі мінімалізму. Доповнення кулонами, їх різні варіації допоможуть міняти образ, створюючи кожного разу новий настрій.

Модна альтернатива мінімалізму - масивні прикраси. Вони виглядають самодостатньо і не вимагають доповнень у вигляді кулонів і підвісок.

Оригінальне рішення - тонкий довгий ланцюжок з масивною підвіскою або кулоном. Подібні експерименти можливі і з виробами короткої або середньої довжини.

Комбінуйте і створюйте унікальні образи з золотими виробами від Gold.ua.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон