Вишукана пропозиція без недоліків

пропозиція, Samsung Galaxy,
Нині торговельні мережі пропонують величезний вибір смартфонів, однак особливу увагу привертає нова пропозиція Samsung - Galaxy S20 FE.

Новий Samsung Galaxy S20 FE - це не просто стильний аксесуар, а справжня ікона дизайну. Купити Galaxy S20 FE можна на веб-сайті samsungshop.com.ua Телефон настільки ергономічний і зручний, що після придбання вам не захочеться випускати його з рук, а ексклюзивні кольори вас здивують. Серед них:
  • синій;
  • рожевий;
  • червоний;
  • зелений;
  • білий;
  • оранжевий.
Корпус та дисплей

Металевий корпус телефону огинає 6,5-дюймовий дисплей SUPER AMOLED, який залишає лише невелику крапку для фронтальної камери. Ультраконтрастний та яскравий дисплей не тільки відтворюватиме роздільну здатність FHD +, але й пропонуватиме частоту оновлення 120 Гц, що вважається найвищим стандартом на інтелектуальному ринку. Ви відчуєте переваги проведення пальцем по екрану телефону, перегляду відео та гри в мобільні ігри.

Камери

Фронтальна камера відтворює роздільну здатність Full HD, а частота оновлення відео досягає 120 Гц, що полегшує перегляд ігор, веб-сторінок та інші розваги. Розумна камера з трьома об’єктивами розпізнає сцену, яку ви знімаєте, змінить світловий потік і вибере найкращі налаштування. Ви також зможете ними керувати — увімкніть надширококутний об’єктив або збільште масштаб одним натисканням. У смартфоні використовується 12-мегапіксельна надширококутна камера, 12-мегапіксельна ширококутна камера та 8-мегапіксельний телеоб’єктив із оптичним збільшенням до 3-кратного. А технологія Space Zoom передбачає 30-кратне збільшення.

Батарея

Акумулятор Samsung Galaxy S20 FE ємністю 4500 мАг призначений для довгого користування. Розумні рішення, штучний інтелект та вдосконалені алгоритми допомагають правильно розподілити ресурси та використовувати їх якомога ефективніше.

Інтернет

Ваше друге життя кипить у кіберпросторі, тому доступ до даних, що зберігаються у хмарному сховищі, та використання високошвидкісного Інтернет-з’єднання є неминучою необхідністю. Це забезпечить швидкий чипсет Snapdragon 865 з восьмиядерним процесором і 6 Гб оперативної пам’яті. Гаджети вмикаються і працюють безперебійно.

Водостійкість

Якщо ви випадково потрапили під дощ зі своїм Samsung Galaxy S20 FE або користуєтесь телефоном там, де кружляє пил — не бійтеся. Телефон відповідає стандарту IP68 щодо стійкості до вологи та твердих частинок, тому може протриматися до півгодини на глибині 1,5 м.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон