Які бувають VPS сервери?

VPS сервери, хостинг, пропозиції
Вибираючи VPS хостинг, люди нерідко стикаються з великою кількістю пропозицій. Які ж з них найбільш вигідні і цікаві?

Вітчизняні

Reg.ru. взагалі головний сервер в Росії, але є і регіональні представництва. Працюють за технологіями XEN, Open VZ. Безлімітна кількість даних, 5 гігабайт місця на вінчестері, 226 - оперативної пам'яті і 400 мегагерц процесора коштують 175 руб. щомісяця.

1Gb.ru. Офіси з серверами знаходяться в столиці і області. Вельми бюджетний варіант, до того ж його техпідтримку теж можна оплатити окремо. Мінімум за місяць достатньо платити від 5 доларів США, максимум 100.

Materhost. П'ятнадцять років роботи серверного хостингу в Москві і Нідерландах. Застосовуються системи контролю Debian 5.0, CentOS 5. Як плюс, так і мінус - потрібно самостійно налаштувати устаткування, поставити веб-сервер Apache. Всього за 40$ щомісяця ви отримаєте необмежену кількість інформації, 5 ГБ вінчестер, 768 МБ ОЗУ.

FirstVDS. Хостинг російською мовою. Діапазон цін для орендарів - від 5 до 30 доларів. Продуктивність процесора - 300-2400 МГц, обсяг жорсткого диска - 8-40 ГБ, обсяг оперативної пам'яті - 256-3072 МБ. Технічна підтримка за запитом працювала повільно. На жаль, сервер не надто потужний і не дуже стабільний. Однак пропозиція заслуговує на увагу.

Зарубіжні

Хороший VPS Windows Server, зрозуміло, можна взяти, але іноземних пропозицій теж вистачає, і було б несправедливо їх не розглянути.

Inferno Solution. Британська компанія. Сервери розташовані в багатьох країнах світу. Спеціальна технологія XEN допоможе вам вибрати кращий тарифний план. Тарифи розбиті по країнах і регіонах. Є система знижок. Мінімальна початкова плата становить 5 доларів США і збільшується в залежності від частоти процесора, трафіку і обсягу пам'яті. Максимальна кількість неактивних IP-адрес - 2. Функція резервного копіювання неактивна. Технічна підтримка працює без збоїв.

FastVPS. Хостинг в Естонії, з представництвом в Росії і сервером в Німеччині. Мінімальна плата становить 4 долари США, використання трафіку обмежена, а необмежена плата складає 45 доларів в місяць. Як і у випадку з іншими функціями сервера, доступ до панелі оплачується окремо.

Fornex Hosting S.L. Сервер в Німеччині. Процесор XEON E5645, продуктивність 1200 МГц. Апаратний RAID 10. Мінімальна ціна - 9 доларів. Місце для зберігання - 15 ГБ, оперативна пам'ять 500 МБ, вільний доступ до панелі управління ISPManager Lite. Кожне ядро має доступ до двоядерному процесору 2400 МГц, 4 Гб оперативної пам'яті і 120 ГБ сховища за 70 доларів в місяць. Сервер може працювати в тестовому режимі.

Висновок

У статті перераховані лише найвідоміші хостинги (з посиланнями на такі), конкретні переваги і недоліки можуть змінюватися, перевіряти актуальну інформацію, як і знаходити нові пропозиції, краще самостійно. Тим не менш, вона цілком дає загальні уявлення про те, які сьогодні існують VPS-сервери і який з них краще вибрати саме вам.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон