Які переваги має iPhone 11 в порівнянні з 11 Pro та 11 Pro Max?

iPhone, переваги, моделі
iPhone 11 є духовним спадкоємцем моделі XR, котрий мав більші розміри в порівнянні з X, але був виготовлений з дешевших матеріалів. 11 Pro та 11 Pro Max є продовженням моделей XS та XS Max. Хоча вони вважаються покращеними, у стандартного iPhone 11 є цілий набір важливих особливостей.

Ціна

Вартість стандартної моделі 11 починається приблизно з $800. 11 Pro – з $1 100, а 11 Pro Max – з $1 300. Легко підрахувати, що ви маєте змогу зекономити кілька сотень доларів. Тим більше, що усі три варіанти мають однаковий мінімальний об’єм пам’яті, - 64 ГБ.

Більше кольорів

Обидві моделі 11 Pro представлені у чотирьох кольорах: космічному сірому, сріблястому, золотому та темно-зеленому.
iPhone 11 надає на вибір вже 6 кольорів: фіолетовий, жовтий, зелений, чорний, білий та червоний.

Розмір екрану

iPhone 11 має дуже вдало підібраний дисплей: не надто малий і не надто великий (6,1 дюйма). Для порівняння: у 11 Pro діагональ екрану 5,8 дюйма, а у 11 Pro Max – 6,5 дюйма. Звичайно, це справа особистого вибору, однак стандартна 11 модель в цьому відношенні фактично є «золотою серединою».

Liquid Retina

У iPhone 11 немає OLED-екрану, як у моделей Pro. Але його дисплей Liquid Retina все ще просто фантастичний.
OLED-екрани забезпечують більш насичені кольори та глибоку контрастність. Наприклад, чорний виглядає справді чорним, а не сірим. Хоча LCD-екран iPhone 11 не має таких же характеристик, він гарантовано забезпечує високу якість зображення та чіткі кольори. Відверто кажучи, ви можете навіть не помітити різниці між двома технологіями.

Майже однакові камери

iPhone 11 та моделі Pro мають ширококутний об’єктив на 12 Мп та надширококутний об’єктив на 12 Мп. Моделі Pro також оснащені телеоб’єктивом на 12 Мп для масштабування. Але ця функція точно не є найнеобхіднішою. Якщо ви бажаєте отримувати фотографії з максимальною чіткістю, взагалі не варто надто захоплюватися масштабуванням.
Фронтальні ж камери в усіх трьох моделях однакові. Вони підтримують запис відео у 4K зі швидкістю до 60 кадрів на секунду.

Однаковий процесор

В усіх трьох моделях використовується процесор Apple A13 Bionic. Чіп A11, на якому працював iPhone X, міг виконувати 600 мільярдів операцій в секунду. A12 виконує 5 трильйонів операцій, а новий A13 Bionic – цілих 8,5 трильйони операцій в секунду.

Батарея

У iPhone XR був найкращий час автономної роботи серед усіх смартфонів Apple: від 15,5 до 16,5 годин без підзарядки. Модель 11 має приблизно на 1 годину більший запас автономності. У iPhone 11 та 11 Pro ще майже на 1-2 години збільшено тривалість роботи, але така різниця є суттєвою далеко не для всіх користувачів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон