Різновиди жалюзі на вікна: огляд та порівняння

вікна, жалюзі, як вибрати
Практичність, зручність та функціональність виробів робить їх дуже популярними та затребуваними серед користувачів.

Жалюзі в Херсоні можна купити, як і в будь-якому іншому місті. Вони широко використовуються в житлових будинках та офісних приміщеннях. Інформація, яка подана в даному матеріалі допоможе визначитися з вибором кращого варіанту конструкції, залежно від типу та виду ваших вікон.

Жалюзі - важливий елемент інтер’єру, котрий може повністю або частково ізолювати приміщення від проникнення світла. Далі розглянемо більш детально про жалюзі та ролети.

Горизонтальні жалюзі

Цей вид відноситься до класичного, та залишається самим затребуваним на сьогоднішній день. Основними елементами конструкції виступають ламелі. Це планки, які горизонтально розташовані, та можуть бути виготовлені з різних матеріалів: пластик, дерево, тканина, алюміній та бамбук.

Вертикальні жалюзі

Цей вид передбачає горизонтальне положення ламелів. Ідеально підходить для будь-яких приміщень та інтер'єрних рішень. Додає кімнаті додаткових естетичних якостей. Дозволяють візуально збільшити висоту, являються зручними у використанні та функціональними.

Рулонні жалюзі

Цей вид відомий як рольштори та рулонні штори. Виготовляються з тканин, які мають різну щільність, фактуру, кольорову гаму, ступінь світлопроникнення. Такі вироби покривають спеціальним розчином, який робить тканину антистатичною, пиловідштовхуючою та антибактеріальною.

Всі види рулонних жалюзі мають простий та зручний механізм роботи та управління. Є спеціальні направляючі, за допомогою яких тканина накручується на вал. Фіксуватися такий виріб може на будь-якій висоті.

Жалюзі плісе

Вироби для багатьох здаються новинкою, але вони набирають більшої популярності. Такі жалюзі можуть задекорувати будь-які вікна, та добре вписуються в найнесподіваніші інтер’єрні рішення. Компактні та невибагливі в догляді, такі вироби підходять для будь-яких форм вікон. Не потребують особливого догляду, практичні та зручні.

Сучасні дизайнерські рішення допоможуть вам прикрасити оселю або офісне приміщення, адже асортимент дуже великий та різноманітний.

Широка палітра кольорів дозволяє підібрати жалюзі під ваш інтер’єр. Саме тому вироби користуються такою популярністю.

При покупці обов’язково враховуйте якість та ціну - це може залежати від виробника або матеріалу з якого виготовлені вироби.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон