Як загадувати бажання на Новий рік: херсонські традиції

Коли як не на новорічні свята у кожного прокидається віра у диво.І так хочеться, аби загадане бажання обов'язково здійснилось. Херсонці поділились кількома незвичними способами, які, за їх словами, спрацьовують на 100%.

Ірина розповідає, що вже кілька років, лягаючи спати у новорічну ніч, пише на маленьких записних листочках 12 бажань. Вранці, відразу після пробудження, дістає один аркуш з-під подушки. Яке бажання буде написано на ньому – таке і повинно виповнитися наступного року.

А от Тетяна стверджує, для того, щоб Дід Мороз здійснив вашу мрію, змайструйте паперовий літачок, напишіть на ньому своє новорічне бажання і випустіть його через вікно, примовляючи: «Діду Морозе, здійсни мою мрію!».
Євгенія розповідає про інший, не менш цікавий спосіб загадати бажання в Новий рік. Поки годинник б'є 12 разів, треба встигнути з'їсти 12 виноградин під кожен удар, промовляючи про себе своє бажання . Якщо встигнете – бажання неодмінно здійсниться!

А от Микола каже, що кожен Новий рік він бє посуд, аби бажання здійснилось. Рівно опівночі він виходить на двір свого будинку, загадує бажання та розбиває тарілку. Це ніби плата всесвіту за здійснення своєї мрії. Головне – бути акуратним і нікого не травмувати.

Тим, хто не встиг загадати бажання в новорічну ніч, не потрібно впадати у відчай! Коли будете знімати прикраси з ялинки, не поспішайте з останньою іграшкою! Дивлячись на неї, загадайте одне бажання, а тоді заховайте цю іграшку в коробку на наступний рік.

Головне – вірити, що ваші бажання стануть реальністю! Ну і хоч щось для цього робити.

Олена Піменова

ОСТАННІ НОВИНИ

ЖИТТЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон