Корисні подарунки херсонським школярам

68 кв.м. м'яких пазлів-татамі для спортивної зали Херсонського НВК №9 придбала команда Ігоря Колихаєва «Нам тут жити». Представники команди Юрій Рожков, Віктор Сухокобилін, Євген Троцький та Петро Дементьєв привезли подарунки до закладу.

«Цими різнокольоровими матами ми застелили підлогу, яка зараз, на жаль, в аварійному стані. Щоб наші діти могли нормально займатися, - цій проблемі вже 12 років і за весь час, до кого з влади ми не зверталися, ніхто не знайшов можливості нам її демонтувати. А так ще й утеплили підлогу.

Крім того, напередодні, Віктор Сухокобилін привіз з розрахунку для кожного вихованця нашого садочку персональні пляшечки під питну водичку. Батьки вдячні! Дуже приємно було й коли під час розмови ми з представниками Ігоря Колихаєва вийшли через додатковий вхід і Євген Троцький, побачивши ями, швиденько, буквально за 20 хв. привіз нам мішки з цементом.

Такі турботливі ініціативи вселяють надію! Одразу видно: це команда господарів. Вони бачать та розуміють потреби освітян і не залишаються осторонь, роблять безліч добрих справ і це - правильно, бо НАМ ТУТ ЖИТИ» – наголосила директор НВК №9 Людмила МАРТИНЕНКО.