Олешківська райрада працює: з повагою до старших та турботою до молодших

Сьогодні, 1 жовтня, у всьому світі відзначається Міжнародний день людей поважного віку. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов'язокбути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а ще й привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь.

З нагоди цього свята в центрі культури та дозвілля ім.Т.Г.Шевченка Олешківської районної ради відбулися урочистості, на які завітав заступник голови райради Костянтин Буганов, аби привітати літніх поважних людей, висловивши велику подяку за їх внесок у розвиток людського потенціалу та економіки Олешшя та України.

В той же час в Олешківській районній раді дбають і про підростаюче покоління, яке прийде на зміну нашим шановним ветеранам: навіть офіційно перебуваючи на лікарняному, голова райради Павло Потоцький все ж відвідав Новомаячківську школу.

У школі з'ясували - які першочергові проблеми існують: потрібен ремонт покрівлі, заміна вікон, заміна холодильників у їдальні. В Олешківській райраді працюють і над цим: з повагою до старших та турботою до молодших!

За матеріалами Олешківської районної ради