В Генічеському районі хотіли вкрасти газопровід

Пильні мешканці Генічеського району не дали вкрасти газопровід високого тиску

Вчора 11 лютого о 09 год. 36 хв. на адресу Генічеського районного управління ПАТ "Херсонгаз"від працівників Міжнародної клініки відновлювального лікування надійшов виклик про відсутність газопостачання. Також працівники повідомили, що біля газопроводу високого тиску проводяться якісь роботи, але люди не схожі на працівників газової служби.

На час прибуття аварійної бригади злодії встигли зникнути, проте "наробили" виток газу із засувки на газопроводі високого тиску через зрізання залізних болтів, ймовірно для подальшого продажу у пункті прийому металобрухту. Також невідомими особами не тільки спричинено аварійну ситуацію із непередбачуваними наслідками, а й завдано збитки підприємству на суму понад 13 тис. Грн.

За даним випадком направлено заяву до правоохоронних органів.

ПАТ "Херсонгаз" дякує сумлінним громадянам за активну громадську позицію та звертається до усіх мешканців Херсонщини із проханням повідомляти про подібні факти - несанкціонованого втручання у газову систему за телефоном 104.

Прес-секретар ПАТ "Херсонгаз"
Наталія Пятниченко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон