За це рік Генічеський район горів 96 разів

Це більше на 23 пожежі за аналогічний період у минулому році. Внаслідок цьогорічних пожеж загинуло четверо людей і травмувалося семеро.

Саме тому, генічеські рятувальники відпрацьовують населені пункти з питань пожежної безпеки у житлі.

Найбільш ураженими пожежами виявилися: м. Генічеськ, смт. Новоолексіївка, смт Партизани. Відповідно до ситуації, що склалася, генічеські рятувальники у складі робочих груп відправилися на відпрацювання цих населених пунктів.

У ході профілактичних заходів вони проводили оперативні перевірки гуртожитків, під час яких додатково проінструктували обслуговуючий персонал та їх мешканців з питань дотримання правил пожежної безпеки в житлі.

Рятувальники обходили помешкання громадян та проводили індивідуальні протипожежні бесіди, роздавали листівки та пам'ятки. Відвідали ЖЕКи, загальноосвітні заклади, приділили увагу багатодітним сім»ям і самотнім громадянам похилого віку, дітям, які постійно знаходяться без нагляду дорослих.

Під час зустрічей з дітьми чи то з дорослим населенням рятувальники роз»яснювали правила пожежної безпеки при користуванні побутовими газовими приладами, пічним опаленням, електромережею й електрообладнанням тощо.

Як видно, у Генічеському районі активно долучаються до проведення обласного Місячника пожежної безпеки у побуті. І наразі ця робота продовжується.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон