Захоплення Херсонської облдержадміністрації виявилося «тренувальним»

Невідомий чоловік з автоматом Калашникова та в камуфляжі зайшов до будівлі, яку займають Херсонська обласна рада та облдержадміністрація, і невимушено попрямував кудись коридором.

Побачивши таке, держслужбовці вирішили, що починається захоплення резиденції місцевих органів влади сепаратистами, і зателефонували до міліції з проханням про захист.

Правоохоронці автоматника затримали, і швидко встановили його особу. Але він виявився зовсім не сепаратистом, а лідером однієї з міських проукраїнських громадських організацій, котрий вирішив про всяк випадок добровільно почергувати на варті у «Білому домі».

Автомат у нього також був не бойовим, а страйкбольною копією, яка стріляє пластиковими кульками. Втім, випущені з близької відстані, й ці кульки могли б нанести серйозну травму, тому надто пильного активіста попросили більше таких «іграшок» до громадських місць не приносити.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон