Під Херсоном від обстрілів постраждали шестеро цивільних

Херсон, обстріли, люди
Сьогодні, 28 березня вночі Степанівка потрапила під обстріл, віл якого постраждали шестеро людей. Одного з них доправили до лікарні, п’ятеро мають осколкові поранення. Медичну допомогу людям надали.

За інформацією директора Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Володимира Сагайдака, діти не постраждали, в склопакет одного з вікон потрапив осколок від снаряду.

Від обстрілів постраждали близько 20 будинків селища – вибиті вікна, пошкоджені стіни й паркани. Зараз у селищі працює комісія з обстеження стану цих будинків, щоб визначитися з компенсацією завданої шкоди відповідно до прийнятої міською радою програми.

Окрім того, по вул. Селянській обстрілами пошкоджено газопровід. Голова Суворовської райради Андрій Задніпряний повідомив, що інформацію надали до АТ «Херсонгаз», тож найближчим часом аварійна бригада працюватиме на пошкодженій ділянці газопроводу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон