На Херсонщині поліція припинила діяльність справжньої наркотичної лабораторії

Херсонщина, нарко, лаборатиорія
Співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими відділення поліції №1 м. Каховка викрили чоловіка, який у своєму гаражі у тепличних умовах із використанням усіх необхідних технологій вирощував елітні сорти конопель.

Поліцейські з’ясували, що 38-річний каховчанин замовляв на різних інтернет ресурсах насіння наркорослин елітних сортів, а потім вирощував коноплі у власному гаражі.


Чоловік культивував марихуану в тепличних умовах із використанням допоміжних технологій: ізоляцією від вологості, ультрафіолетовим освітленням, системою кондиціонування, вентиляторами, поливом та спеціальними добривами.


Під час обшуків у підозрюванго поліцейські вилучили готову до збуту марихуану, все обладнання для вирощування наркорослин та насадження конопель у горщиках. Нині обладнання та наркорослини вилучені та направлені на дослідження.


Після проведення усіх необхідних експертиз чоловіку буде повідомлено про підозру за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Слідчі дії тривають.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон