На Херсонщині ходити до бару чоловікові заборонив суд

Херсонщина, суд, бар
Новотроїцький районний суд 10 січня 2022 рокуухвалив рішення, за яким місцевому мешканцю заборонено відвідувати бари. Про це йдеться у реєстрі судових рішень.

Причиною постанови суду стала антисоціальна поведінка даної особи та постійні порушення ним норм закону. Цікаво, у постанові судді зазначили конкретні бари та кафе, в яких чоловікові заборонено з’являтись.

За постановою суду, чоловік не має права наступні півроку відвідувати місцеві бари, де спиртні напої продаються на розлив. Також у рішенні вказані назви відповідних закладів. До цього переліку потрапили кафе «Лілея», кафе «Хвилинка», кафе «Каштан», розташовані по вулиці Соборній у Новотроїцькому, та ПП «Сайгон», розташоване по вулиці Шевченка у тому ж населеному пункті.

Сам відлучений від барів має “за плечима” вже чотири строки позбавлення волі за крадіжки та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Термін відбуття останнього покарання закінчився влітку 2021 року, проте чоловік не зробив відповідних висновків, продовживши вести антисоціальний спосіб життя. За період з жовтня по грудень 2021 року він встиг зібрати певну “колекцію” з адміністративних порушень, серед яких порушення правил карантину, порушення правил паркування та вчинення насильства за ознакою статі.

На основі цієї інформації суд вирішив накласти на чоловіка певні обмеження, серед яких і заборона відвідування барів. Також рецидивіст має залишатися вдома з 20 години вечора до 4 години ранку та з’являтися для реєстрації в правоохоронні органи двічі на місяць.

Сам чоловік не заперечував з приводу такої заборони та, судячи з усього, апеляцію на рішення суду подавати не збирається...



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон