На Херсонщині тіло вбитого чоловіка знайшли у підвалі його будинку

Херсонщина, тіло, підвал
За даними слідства, наприкінці грудня 2021 року обвинувачений у власному будинку в с. Олексіївка разом із товаришем вживав алкоголь відзначаючи прийдешні новорічні свята.

Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у ході якого господар вдарив знайомого головою об стіну. Чоловік впав на підлогу, а зловмисник продовжив його гамселити, доки потерпілий не втратив свідомість. Згодом власник оселі сховав тіло померлого в підвал і поїхав до друзів в інший населений пункт із впевненістю, що злочин не буде розкрито.

Приховати тяжкий злочин фігуранту не вдалося завдяки сусіду, який одного дня вирішив навідати односельця і завітав на його подвір’я. Оговтавшись від побаченої знахідки, чоловік викликав правоохоронців.

Скадовською окружною прокуратурою повідомлено про підозру 40- річному чоловіку за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини (ч. 2 ст. 121 КК України). Також йому вже обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон