На Херсонщині взяли під варту безжалісного вбивцю юнака

Херсонщина, юнак, вбивця
У Новій Каховці на Херсонщині взято під варту зловмисника, який через власні образи забив до смерті юнака поблизу стадіону «Енергія»

За даними слідства, 17.12.2021 підозрюваний, перебуваючи поблизу стадіону «Енергія» в м. Нова Каховка, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків із 24-річним юнаком безжально побив його. У ході бійки молодому чоловіку спричинено закриту внутрішньочерепну травму, унаслідок чого він помер на місці.

За процесуального керівництва Каховської окружної прокуратури Херсонської області повідомлено про підозру 41-річному чоловіку за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини (ч. 2 ст. 121 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Також Новокаховським міським судом йому вже обрано безальтернативний запобіжний захід - тримання під вартою. Досудове розслідування, що здійснюється Каховським районним відділом поліції Головного управління Нацполіції в області, триває.


Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон