Вибух гранати в парку Херсона прокоментував керівник обласної поліції

Вибух, граната, поліція
Вчора, 16 грудня в парку обласного центру «Херсонська фортеця» біля офісного приміщення пролунав вибух.

За вказаною адресою терміново виїхали слідчо-оперативні групи та керівництво обласного главку поліції і Херсонського райуправління поліції. В ході огляду з’ясувалося, що вибух відбувся біля двоповерхової будівлі, де на першому поверсі розташований офіс приватного підприємця. Чоловік у цей час перебував у приміщені. Коли пролунав вибух, він одразу натиснув тривожну кнопку охоронної фірми.

Поліцейські встановили, що невідомі зловмисники для скоєння злочину використали гранату. Вжитими заходами по гарячих слідах працівники Херсонського райуправління за підозрою в причетності до злочину затримали двох мешканців Миколаївської області. Наразі тривають необхідні слідчі дії.

Як розповів начальник поліції Херсонщини Олександр Прокудін, від вибуху ніхто не постраждав, ушкоджень зазнав лише фасад будівлі. За вилученими речовими доказами вибухотехніки встановили, що невідомі зловмисники використали гранату типу «РГД-5».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон