На Херсонщині з незаконного продажу вилучено близько 23 000 пачок тютюнових виробів та 1589 літрів сурогату алкоголю

Херсонщина, поліція, сурогар
Поліцейські Херсонської області продовжують реалізовувати заходи з протидії правопорушенням у сфері реалізації спиртовмісних та тютюнових виробів. Ця робота має системний характер, адже вживання фальсифікатів може спровокувати суттєві проблеми зі здоров’ям і навіть смерть.

Так, сьогодні вранці в Генічеську співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального відділу поліції зупинили автомобіль Renault Trafic. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу правоохоронці виявили в салоні 5 картонних коробок без маркування з упаковками типу «бег-ін-бокс» об’ємом по 10 літрів кожний, наповнені спиртним напоєм.


А дільничні відділу поліції №2 (Корабельне) Херсонського районного управління поліції спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Херсонській області на території одного з ринків обласного центру зафіксували торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного збору. У продавчині правоохоронці вилучили 7050 пачок цигарок на суму понад 246 000 гривень.


За словами т.в.о. начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонщини Ярослава Шанька, працівники поліції превенції постійно перевіряють ринки, магазини, кіоски, місця можливої стихійної торгівлі та об’єкти, де реалізуються спиртні та слабоалкогольні напої, тютюнові вироби.

Лише від 29 жовтня станом на сьогодні правоохоронці вилучили з незаконного продажу:

- 22 304 пачки тютюнових виробів на загальну суму близько 700 000 гривень;

- 24 кілограми тютюну;

- 1589 літрів алкоголю невідомого походження.

За цими фактами поліцейські склали 121 адміністративний протокол. З них 107 – за ст.156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» Кодексу України про адміністративні порушення.Робота в цьому напрямку триває.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон