На Херсонщині чоловік вбив свого батька та спалив його тіло

Херсонщина, поліція. вбивство
У Генічеському районі правоохоронці затримали чоловіка, який вбив та, намагаючись приховати злочин, спалив тіло свого батька. При цьому повідомив рідним, що батько зник безвісті.

Злочин стався в одному з сіл Новотроїцької територіальної громади Генічеського району. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що безслідно зник її 62-річний батько. Заявниця розповіла, що спілкувалася зі своїм братом і той висловив припущення, що їх батько міг накласти на себе руки або з ним сталося щось лихе, адже напередодні поховав дружину.

Працівники поліції працювали у населеному пункті й перевіряли різні версії зникнення чоловіка, не виключали і кримінальної складової. Оперативне чуття не підвело. В результаті копіткої роботи у поле зору поліцейських потрапив 34-річний син загиблого, який того дня знаходився вдома з батьком.

Під час бесіди з жителями села ті згадали, що ввечері на території домоволодіння родини бачили багаття. Оперативники віднайшли місце, завалене гілками та сміттям, зі слідами спалювання. Зрештою, чоловік зізнався у вбивстві батька.


За словами фігуранта, вони з батьком вживали спиртні напої після поховання матері. Між ними виник конфлікт і син забив батька до смерті. Коли усвідомив скоєне, вирішив приховати сліди злочину. Щоб ніхто не зміг ідентифікувати загиблого, він спалив тіло батька з усіма документами на городі та закопав. Поліцейські затримали підозрюваного.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Батьковбивці повідомлено про підозру.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон