У Херсоні затримали групу наркоторговців

Херсон, наркотитки, збут
Групу наркозбувачів затримали оперативники Херсонського районного управління поліції спільно зі слідчим під процесуальним керівництвом Херсонської окружної прокуратури.

Начальник Херсонського районного управління поліції Олександр Говорун розповів, що до складу групи входило 3 жінки і один чоловік, віком від 37 до 62 років. Кожен з них відповідав за свою ділянку роботи. Організаторка передавала наркотичні речовини іншим трьом фігурантам, а ті, в свою чергу, приймали замовлення у месенджерах, пакували дрібні дози та збували наркозілля під час особистих зустрічей з наркозалежними.


В будинках підозрюваних поліцейські провели обшуки. Оперативники вилучили 12 поліетиленових згортків з кристалічними речовинами, схожими на метадон, медичні шприци з наркотичною речовиною, 5 ампул димедролу, згортки з марихуаною та інші ампули. Також вилучені мобільні телефони, пакувальні матеріали, електронні ваги, банківські карти та грошові кошти, отримані від злочинної діяльності.

Організаторка групи та ще одна фігурантка затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон