На Херсонщині дітей розшукує поліція

Херсонщина, діти, зниклі
Так, у місті Берислав зникли двоє хлопців віком 14 та 15 років. Батько одного з підлітків зателефонував у поліцію і повідомив, що син не ночував вдома, а перед цим гуляв з другом.

Працівники поліції відпрацювали населений пункт і з’ясували, що хлопці сіли в автобус, який прямував до Херсона. Зв’язалися з водієм і той повідомив, що хлопці вийшли неподалік від торгівельно-розважального центру. Туди направилися працівники поліції і виявили там підлітків, з ними було все добре. Неповнолітні пояснили, що хотіли погуляти у торгівельному центрі. З дітьми поліцейські провели профілактичну бесіду та передали батькам.

У с.Щасливе зникла 16-річна дівчина. Її мати розповіла поліцейським, що донька пішла гуляти і не повернулася. Ювенальні поліцейські перевірили коло спілкування дівчини і розшукали її у с.Нова Маячка у друзів. З неповнолітньою було все добре. Вона пояснила, що пішки пройшла 9 км, щоб побачитися з друзями. З дівчиною провели виховну бесіду та передали матері.

У с.Станіслав працівники поліції розшукали 9-річного хлопчика, який ввечері не повернувся додому з прогулянки. На пошуки хлопчика орієнтували працівників кількох територіальних підрозділів поліції. Дитину розшукали в будинку його друга, де він заночував. Хлопчик пояснив, що не здогадався попередити батьків про своє місцезнаходження.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон