На Херсонщині в аварії загинув водій легковика

Херсонщина, ДТП, чоловік
У суботу, 16 жовтня між населеними пунктами Маячка та Новомихайлівка Новотроїцької територіальної громади сталося перекидання автомобіля.

Унаслідок пригоди водій загинув на місці події, а його товариш отримав травми та був доставлений до лікарні. Наразі встановлюються всі обставини пригоди.

Виїздом на місце пригоди слідчих відділу розслідування злочинів у сфері транспорту главку поліції області та слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції встановлено, що 48-річний водій, керуючи автомобілем Богдан-211040, не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі проїзної частини, після чого транспортний засіб перекинувся.

У результаті транспортної пригоди водій помер на місці події. Також тілесні ушкодження отримав 40-річний пасажир автомобіля, який нині проходить амбулаторне лікування.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління Головного управління Нацполіції області Дмитро Думанський, за фактом пригоди слідчими порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон