На Херсонщині затримали озброєного чоловіка

Херсонщина, зброя, поліція
На березі річки неподалік від селища Козацьке на Херсонщині виник конфлікт між громадянами, під час якого один із опонентів дістав предмет схожий на пістолет та почав ним розмахувати, про що свідки події повідомили у поліцію.

На місце події терміново виїхали слідчо-оперативна група та екіпаж сектора реагування Каховського райвідділу поліції. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські побачили компанію громадян. Вони сперечалися на підвищених тонах, поруч знаходилися алкогольні напої.

Помітивши співробітників поліції, чоловіки заспокоїлись. Під час поверхневої перевірки у одного з них правоохоронці вилучили ніж, стартовий пістолет зі слідами переробки під бойовий та 10 набоїв до нього. Правопорушником виявився 42-річний місцевий мешканець. Чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності.

Вилучені предмети направлені на дослідження. За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловікові може загрожувати 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон