На Херсонщині затримали особливо небезпечного злочинця

Херсонщина, злочинець, затримання
Поліцейські на Херсонщині упродовж чотирьох діб затримали особливо небезпечного зловмисника, на рахунку якого вбивство, два замахи на вбивство, розбій, вимагання та незаконне поводження зі зброєю.

Напередодні, 19 вересня, в одному з дачних кооперативів у м. Нова Каховка він вдарив чоловіка ножем у шию та зник у невідомому напрямку.

Вчора, близько 14:00, оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції затримали підозрюваного в Корабельному районі міста.

Під час першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до скоєного злочину причетний 39-річний уродженець Донецької області. Того дня, близько 12:00, він приїхав на автомобілі до 51-річного потерпілого на дачу. Під час розмови між чоловіками стався конфлікт, у ході якого гість вдарив господаря дачної ділянки ножем у шию та втік у невідомому напрямку.

Крім того, оперативники встановили, що підозрюваного розшукують колеги з Одеської області. Як з’ясувалось, до цієї події на рахунку зловмисника вже було вбивство, замах на вбивство, декілька розбійних нападів, вимагання та незаконне поводження зі зброєю й до цього часу він перебував у розшуку.

За словами начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна, на пошуки зловмисника орієнтували всі підрозділи обласної поліції. Також орієнтування з фотографіями зловмисника поширили у ЗМІ та соціальних мережах. Оперативники перевіряли кожну інформацію, отриману від небайдужих громадян.

Напередодні затримання поліцейські добу йшли слідом підозрюваного і вже вчора розшукали небезпечного зловмисника на території обласного центру в Корабельному районі. Фігуранта затримали на підставі ухвали суду.

За фактом замаху на вбивство слідчими Каховського районного відділу поліції розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.15 «Замах на злочин» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» КК України.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон