В Херсоні закрили підпільне казино

Херсон, казіно, поліція
Працівники Управління стратегічних розслідувань у Херсонській області спільно зі слідчими обласного управління поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури припинили діяльність підпільного ігрового закладу в обласному центрі.

Як встановили правоохоронці, гральний заклад розташовувався у мікрорайоні «Шуменський». Поліцейські з’ясували, що потрапити всередину могли лише перевірені клієнти за попереднім дзвінком. Адміністраторка заводила відвідувачів до кімнати, де їм за допомогою комп’ютерного обладнання надавалися послуги у гральній сфері.

Під час санкціонованого обшуку в приміщенні поліцейські виявили десять одиниць комп’ютерної техніки, яку направили на експертне дослідження.Наразі тривають слідчі дії та встановлюються організатори незаконної діяльності.

Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.203-2 «Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон