У Херсоні судять за домашнє насильство

Херсон, суд, вирок
Нещодавно Херсонським міським судом винесено реакльний вирок 40-річному чоловікові за вчинення домашнього насильства шляхом психологічного тиску

Судом дії зазначеної особи кваліфіковано за ст.126-1 КК України як домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення психологічного насильства щодо іншої особи, з якою винний перебував у сімейних відносинах, що призводить до психологічних страждань.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю. Пояснив, що дійсно в обідній час прийшовши за місцем роботи своєї співмешканки, де вчинив сварку, словесно ображав її, в ході чого довів потерпілу до сліз.

Вироком судді Леоніда Скрипніка, чоловіка було визнано винним у вчиненні злочину та призначено покарання у вигляді іспитового строку 1 рік та покладено обов’язок періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти у клопотанні про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Крім того, обвинуваченому заборонено наближатися ближче ніж на 30 метрів до місця де його співмешканка може постійно чи тимчасово проживати, тимчасово чи систематично перебувати у зв’язку з роботою, навчанням, лікуванням чи з інших причин строком на 3 (три) місяці.
Прес-служба Херсонського міського суду
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон