У патрульній поліції Херсона викрили злочинне угруповання

патрульна поліція, угрупування, СБУ
Лихоманить управління патрульної поліції Херсона. СБУ та ДБР провели тут обшуки і допитали чотирьох посадовців, включно із заступником начальника управління.

За версією слідства, йдеться про створення ними злочинного угруповання, яке спеціалізувалося на збиранні незаконної винагороди з водіїв перевантажених фур - замість штрафів ті платили по 250 гривень з автопоїзда, і по тому могли спокійнісінько їхати собі далі, руйнуючи асфальтове покриття на розм'яклих від сонця автотрасах. Збирали по кілька десятків тисяч гривень за день!

Після оприлюднення цієї "гарячої" інформації начальника херсонських патрульних Костянтина Дронгаля відсторонили від роботи. У відставку подав і речник управління Андрій Кований (хоча сам він стверджує, що написав рапорт задовго до скандалу з хабарництвом у відомстві).

Утім, цей скандал - не перший. До того злочин скоїв і командир роти патрульної поліції того самого управління. Він із друзями пиячив на пляжі, потім сів за кермо свого "БМВ" і на вулиці Перекопській обласного центру збив хлопця, котрий переходив дорогу. Після чого втік з місця ДТП. Постраждалий незабаром помер у лікарні, а винуватця аварії "вирахували" й тепер він постане перед судом, як і кілька його колег, охочих до особистого збагачення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон