У Генічеську поліцейські затримали вуличного грабіжника

Генічеськ, грабіжник, поліція
В Генічеський районний відділ поліції надійшло повідомлення від 55-річної мешканки м. Мелітополь. Жінка розповіла, що на пероні залізничного вокзалу в смт Риково невідомий чоловік вихопив у неї з рук мобільний телефон «Samsung» та втік в невідомому напрямку. Упродовж півтори години поліцейські розшукали його. Телефон був повернутий законній власниці, а за фактом грабежу відкрите кримінальне провадження.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Потерпіла детально описала правоохоронцям прикмети нападника. В ході розшукових заходів поліцейські відпрацювали прилеглу територію залізничної станції і вже через 20 хвилин, на виїзді з села, побачили схожого за описом чоловіка. Під час спілкування з правоохоронцями він зізнався у скоєному злочині і видав поліцейським поцуплений телефон жінки.

За словами заступника начальника Генічеського районного відділу поліції Євгенія Басова, правопорушником виявився 46-річний мешканець Іванівської територіальної громади. Чоловік вже мав судимість за майнові злочини.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчинені злочину передбаченого ч.1 ст.186 «Грабіж». Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Досудове розслідування триває.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон