У Херсоні поліція встановлює причини падіння флагштоку в Парку Слави

Херсон, флагшток, поліція
Як повідомив заступник начальника ГУ НПУ в Херсонській області Микола Вербицький, попередньою причиною падіння флагштоку, висота якого складає понад 50 м, є розірвання одного з утримуючих тросів.

В результаті події ніхто з громадян не постраждав. Також, в ході моніторингу херсонських груп в соціальних мережах поліцейські виявили фотоматеріали, що флагштоком був пошкоджений невідомий автомобіль, який на час огляду місця події там був відсутній. Наразі його власник встановлений, будь-яких звернень від нього до поліції не надходило.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ст.272 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» та ст.367 ККУ «Службова недбалість». Досудове розслідування здійснює слідче управління обласного главку поліції.

В рамках розслідування слідчими будуть дослідженні питання дотримання техніки безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, а також питання технічної справності та надійності самої конструкції флагштоку.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон