Жорстоке вбивство безпритульного сталося на Херсонщині

Нова Каховка, вбивство, Савченко
На території одного з довгобудів у Новій Каховці місцевий охоронець виявив тіло безхатька зі слідами насильницької смерті.

За словами сторожа, мертвого йому показав 45-річний безхатько, який приятелював із загиблим. Охоронець зміг вказати на місце, де часто буває той чоловік. Останнього поліція виявила досить швидко.

Затриманий розповів, що сам із Запорізької області, у Нову Каховку приїхав у пошуках роботи. На міському смітнику познайомився із 35-річним «колегою» і той запропонував триматися разом. Удвох вони шукали металобрухт, а гроші витрачали на спиртне та їжу. Утім, вже скоро, повернушись із роботи, виявив товариша мертвим і одразу ж повідомив сторожу, щоб той викликав поліцію.

Але ця версія не підтвердилася. Слідство встановило місцеву мешканку, яка виявилася свідком злочину. Жінка розповіла, що посварившись зі своїм співмешканцем, пішла до двох знайомих безхатьків, що живуть у покинутій будівлі. Компанія випивала. Після кількох пляшок оковитої між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Старший за віком схопив палку і жорстоко побив товариша. Жінка ж злякалася і втекла.

45-річний фігурант вже зізнався у злочині. Йому повідомили про підозру. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Марина САВЧЕНКО
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон