У місті Олешки на Херсонщині місцевий житель вирощував коноплі у теплиці

Олешки, коноплі, поліція
Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Херсонській області спільно з працівниками відділення поліції м. Олешки викрили 45-річного місцевого жителя, який вирощував коноплі у спеціально побудованій теплиці.

Поліцейські з’ясували, що підозрюваний замовляв насіння конопель через мережу інтернет. Вирощував наркорослини на своїй присадибній ділянці. Після чого висушував, подрібнював та фасував по пакетах.

Як розповів начальник управління боротьби з наркозлочинністю в Херсонській області Дмитро Кравченко, підозрюваний вирощував коноплі в теплиці. Кожен кущ був підв’язаний, деякі з них були заввишки 2 метри. Також до теплиці був підведений полив.

Подрібнена та висушена конопля зберігалася в пакетах у господарському приміщенні. Під час санкціонованого обшуку оперативники виявили на присадибній ділянці підозрюваного посів конопель та 6 кг готової до збуту марихуани. Вилучені наркотичні засоби направлені на експертизу.

Нині чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ст.310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» та ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон