На Херсонщині поліцейські за годину розшукали угнаний мопед

Каховка, мопед, поліція
Правопорушником виявився 11-річний хлопець. На його рахунку вже другий угнаний мопед. Наразі вирішується питання процесуального рішення та притягнення винного до відповідальності.

Вчора у територіальний підрозділ поліції м.Каховка звернувся 34-річний мешканець с. Каїри. Чоловік розповів, що близько 14:25 виявив відсутність свого мопеду «Suzuki», який стояв в незачиненому гаражі. Також заявник повідомив, що незадовго до цього бачив неповнолітнього односельця, який без діла ходив по вулиці і заглядав у двори.

Оперативники одразу почали прочісувати село та прилеглу територію. Вже через годину правоохоронці знайшли транспортний засіб на пляжі поблизу смт. Горностаївка, а поруч купався у водоймі і хлопець, який його поцупив.

За словами начальника поліції м. Каховка Віктора Попова, правопорушником виявився 11-річний мешканець с. Каїри. Хлопець вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння аналогічного злочину. Наразі транспортний засіб повернули власнику.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон