На Херсонщині заблокували спробу криміналітету організувати канал контрабанди наркотиків

Херсонщина, наркотики, СБУ
Управління СБУ в Херсонській області проводить системні заходи боротьби з організованими угрупованнями, які займаються виготовленням і контрабандою оптових партій наркотиків.

З початку року, на території регіону було виявлено і знищено 8 плантацій канабісу на загальну суму понад 40 млн грн., за цінами «чорного ринку».

Крім того, співробітники СБУ заблокували спробу криміналітету організувати канал контрабанди наркотиків з Херсонської області до РФ.

Так, на контрольному пункті «Каланчак» було затримано наркоділка, який перевозив у тайнику, обладнаному в бензобаку автомобіля, понад 16 кг канабісу. Під час обшуків за місцем проживання зловмисника, правоохоронці виявили ще одну, підготовлену до збуту партію наркотиків.

У межах кримінальних проваджень тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. Правоохоронці й надалі здійснюють заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів в регіоні.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон