В Херсоні нетвереза жінка відпочивала в барі з двома малолітніми дітьми

Херсон, протокол, поліція
Після опівночі в поліцію надійшов дзвінок від місцевих жителів. Людей обурила поведінка нетверезої жінки, яка разом з двома маленькими дітьми відпочивала в кафе по просп.Ушакова. За словами заявників, на зауваження мати не реагувала, голосно лаялася, одна дитина спала на стільці, інша плакала. На місце прибув екіпаж працівників сектору протидії домашньому насильству ГУНП.

В кафе знаходилася 31-річна жінка разом зі своїми дітьми: 5-річним сином та 4-річною донькою. Дівчинка спала на стільці, а хлопчик стояв поруч з мамою і плакав. Діти виглядали дуже втомленими. Під час спілкування з поліцейськими жінка поводилася зухвало та агресивно, вона не розуміла, чому їй заважають відпочивати.

Жінка пояснила, що прийшла в кафе нібито на прохання сина, який сильно хотів подивитися футбольний матч. Хоча з поведінки хлопчика, гра його не цікавила, він був дуже втомлений та знервований. Мати ж стверджувала, що планувала повернутися додому одразу після закінчення гри.

Правоохоронці на службовому автомобілі відвезли жінку з дітьми за їх місцем проживання, адже сама мати не збиралася нікуди йти. Поліцейські пояснили жінці про неприпустимість знаходження дітей у пізній час у розважальному закладі. У відношенні матері склали адміністративний протокол щодо неналежного виконання батьківських обов’язків. Про подію буде повідомлено службу у справах дітей.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон