На Херсонщині поліцейські вилучили у рецидивіста патрони та наркотики

Каховка, поліцейські, конфіскація
Дільничні офіцери відділення поліції №1 (м.Каховка) вилучили в будинку 31-річного жителя міста 30 патронів до автомату Калашникова, а також марихуану в зіп-пакетах і саморобний пристрій для вживання коноплі.

Чоловік виявився неодноразово судимим за незаконне зберігання зброї, наркотиків, крадіжки, а також притягався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства відносно матері.

Зловмисник пояснив, шо набої нібито обміняв, а наркотики зберігав виключно для власного вживання. Нині все вилучене та направлено на дослідження.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон