У Херсоні співробітниця акціонерного товариства привласнювала гроші своїх колег

гроші, колеги, поліція
Херсонські правоохоронці викрили схему незаконного збагачення, яку організувала менеджерка акціонерного товариства, привласнюючи собі 50% премій підлеглих.

За даними досудового слідства, службова особа вимагала від працівників товариства 50% від нарахованих їм щомісячних премій. Її підлеглі отримували премії лише за умови, що частину цих коштів повертатимуть готівкою їй особисто.

Менеджерку затримали у її службовому кабінеті під час отримання нею неправомірної вигоди в сумі близько 3000 гривень. Нині гроші вилучені, опечатані й долучені до матеріалів кримінального провадження у якості речових доказів.

Слідчі затримали жінку в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна). Тривають першочергові слідчі дії.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон