В Херсоні 91-річна жінка стала жертвою сімейного насильства

насильство, жінка, поліція
91-річна жінка стала жертвою домашнього насильства зі сторони 70-річного сина. У ситуації розбиралися працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП, які поспілкувалися з усіма сторонами конфлікту.

Пенсіонерка пояснила, що переїхала жити до сина в Херсон кілька місяців тому і між ними весь час виникають сварки. Причиною є те, що чоловік не дозволяє матері користуватися газовою плитою та електричними приладами, зачиняє в кімнаті. Свої дії чоловік мотивує тим, що переживає за матір, тому тримає її подалі від потенційно небезпечних предметів. Жінка також жаліється, що син постійно кричить на неї, утискає в побуті.

Працівники поліції склали у відношенні чоловіка адміністративний протокол за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства» КУпАП та винесли терміновий заборонний припис. Пенсіонерка висловила бажання покинути будинок сина і більше з ним не спілкуватися. Поліцейські помістили жінку у Кризовий центр для постраждалих від домашнього насильства.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон